Volg ons op: FacebookTwitterLinkedIn

Werkwijze / MVO

Iedereen tevreden

Als u gebruikmaakt van KeuzeGeschenken zult u absoluut géén ontevreden medewerkers hebben. In onze onlinewinkel kunnen uw medewerkers heel eenvoudig hun eigen kado kiezen. Het assortiment bestaat uit een mix van luxe, trendy, sportieve geschenken, huishoudelijke artikelen, kadootjes met een boodschap, belevenissen, traditionele pakketten en wijnen.

Uw medewerkers kiezen één of meer kadootjes naar eigen wens. En dat terwijl u zelf geen omkijken meer heeft naar het logistieke proces wat daarachter schuilgaat!

Wat zijn de kosten van mijn KeuzeGeschenken?

U kiest het bedrag waarvoor uw medewerkers een eigen kadootje mogen uitzoeken. U kunt bij KeuzeGeschenken terecht voor een kado in de prijscategorie € 25,- tot onbeperkt. Indien u minder budget heeft is dit bespreekbaar bij grotere aantallen. De bedragen zijn inclusief BTW, verzending van het gekozen product naar een huisadres in Nederland, standaard aanbiedkado (kadobon) en alle andere kosten.
De waardebonnen worden op één adres afgeleverd. Indien de waardebonnen op huisadressen afgeleverd dienen te worden zijn hier kosten aan verbonden. Het door u vastgestelde budget wordt omgezet in klavertjes, waarmee uw medewerkers kunnen gaan winkelen in onze showroom. KeuzeGeschenken kan ook verzending door geheel Europa verzorgen. Achteraf wordt de meerprijs van deze verzending in rekening gebracht.

Minimale afname is 20 stuks per order.
Minimale besteding is € 25,-

Hoe werkt KeuzeGeschenken?

Als u besluit dit jaar voor uw medewerkers gebruik te maken van KeuzeGeschenken, dan ontvangen uw medewerkers de waardebon in een mooie geschenkverpakking. Op deze bon staat een gebruikersnaam en een wachtwoord.
Via de site kunnen ze dan het kado en/of kadootjes naar keuze uitzoeken. Zo is het mogelijk bij besteding van € 70, één kado uit de € 70-categorie te kiezen of een combinatie te maken van de andere categorieën, zolang het totaalbedrag maar € 70 is.
Wij werken met een veilige volwaardige webwinkel en bieden een track-and-tracesysteem om uw pakket te volgen.

Een persoonlijk tintje...

KeuzeGeschenken is een concept op maat, en is één van de meest flexibele keuzesystemen in Nederland, zowel in assortiment als in presentatie. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Bestelperiode

Uw medewerkers kunnen gedurende een van tevoren vastgestelde periode kadootjes uitkiezen.

MVO

Sinds 2007 verstuurt KeuzeGeschenken zijn pakketten met PostNL en sinds 2009 heeft PostNL groene verzendingen. Dit houdt in dat de CO2 uitstoot van de poststroom gecompenseerd wordt, wij steunen hiermee onder meer energiebesparende projekten in de wereld. zie www.groenepost.nl. Tevens gebruikt KeuzeGeschenken enkel verpakkingsmateriaal en transportdozen die recyclebaar zijn en waarvan de inkt gemaakt is van natuurlijke grondstoffen. De CO2 uitstoot die bij deze processen vrijkomt wordt gecompenseerd. zie www.sca.com

Meer informatie

Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden. Ga naar contact.